4 Eylül 2011 Pazar

Yahşi Cazibe 52.Bölüm HD


Atv Ekranlarının komedi tufanı yaratan muhteşem dizisi Yahşi Cazibe ekranlara geri dönüyor.3 Eylül 2011 Cumartesi akşamı yeni sezon ilk bölüm olan Yahşi Cazibe 52.Bölüm izleyici ile buluşacak. Dizinin en son yayınlanan sezon finalin de Kemal ile Simge bir itiraf döngüsüne girerler. Simge Kemal’e bir hediye vermek ister. Bu sürpriz hediye ise Kemal’in Nüfus Cüzdanının tişörte basılmış halidir. Bu vesile ile artık Simge Kemal’in evli olduğunu öğrenmiştir.
Yahşi Cazibe 52.Yeni sezon olan ilk bölüm de; Simge Kemal’in evlendiğini öğrenince İngiltere’ye yerleşir. Cazibe ise artık derin bir nefes almıştır. Artık Kemal sadece onundur. belki de artık kağıt üzerinde olan evlilikleri gerçek bir evliliğe dönüşecektir.İşte bu durum Cazibe için bir hayli mutluluk verici bir durumdur.Cazibe ile Kemal Yahşi Cazibe 52.Bölüm de bir tatil kaçamağı yapacaklardır.Cazibe bunu bir balayı olarak düşünmektedir.
Yahşi Cazibe dizisinin 52.Bölüm olan yeni sezon ilk bölüm de Pepelek Barış GAP turuna katılmıştır.Fakat Barış döndükten sonra onu muhteşem bir sürpriz beklemektedir. Yahşi Cazibe son bölüm full dizi izle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder