7 Eylül 2011 Çarşamba

İbrahim Tatlıses Twitter'la Döndü

İbrahim Tatlıses Twitter'la Döndü
Ve İbrahim Tatlıses Twitter'da!. İmparator Twitter'dan hayranlarına bir mesaj yayınladı.
İbrahim Tatlıses Twitter'la Döndü
İlişkili Haberler
Tatlıses Müzesi Açılıyor
Tatlıses'in Tedavisine El Robotu
Tatlıses Bomba Gibi
İbo Ameliyat Oldu
'Melek'ler Korusun
İşte İbrahim Tatlıses’in twitter’daki notu...

Beni takip eden değerli arkadaslar.Dualarınızı kulağımda,sevginizi kalbimde hissediyorum.Sizleri çok seviyorum.Yakında görüşmek üzere.

TATLISES MÜZESİ AÇILIYOR

Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, 24-25 Eylül'de açılışını yapmayı planladıkları ve İbrahim Tatlıses'in adını verdikleri müzik müzesinin açılışında, sanatçıyı da görmek istediklerini belirtti.

Belediye basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre Fakıbaba, ''Bir zamanlar Urfa'da müziğin kalbinin attığı yer olarak ün yapan'' Harrankapı'daki ''Yasin'in Kahvesi''ni müzik müzesine dönüştürüp, sanatçı İbrahim Tatlıses'in adını vermeyi kararlaştırdıklarını hatırlattı.

Geçmiş dönemlerde kentin yetiştirdiği birçok müzisyen ve sanatçının mekanı olan ''Yasin'in Kahvesi''ne Tatlıses'in adının verilmesinin bir Şanlıurfalı olarak kendisini çok mutlu ettiğini dile getiren Fakıbaba, bu kararın alınmasında emeği geçen belediye meclis üyelerine teşekkür etti.

Restorasyonu devam eden müzenin açılışını ay sonunda yapmayı planladıklarını aktaran Fakıbaba, ''Ben buradan hemşehrilerime bir müjde de vermiş olayım. Eğer şartlar elverişli olursa 24-25 Eylül tarihlerinde açılışını yapmayı planladığımız müzik müzesinde İbrahim Tatlıses'i de aramızda görmekten şeref duyarız'' ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder