11 Eylül 2011 Pazar

Defilede Caroline sürprizi


Caroline sürprizi

Caroline sürprizi

İstanbul Fashion Week'in üçüncü gününe merakla beklenen "adL&Cengiz Abazoğlu" defilesi damga vurdu


adL'nin marka yüzü Özge Ulusoy ile birlikte 30 başarılı mankenin podyuma çıktığı defilenin sürprizi, "Öyle Bir Geçer Zaman ki"nin Carolin'i Wilma Elles oldu.


Cengiz Abazoğlu'nun adL markası için hazırladığı 36 parçalık "Gold Ceremony" adlı koleksiyon, İstanbul Fashion Week'in üçüncü gününde, Odakule'deki IWF çadırında düzenlenen defileyle tanıtıldı. adL'nin marka yüzü Özge Ulusoy'un yanı sıra Çağla Şıkel, Tülin Şahin gibi 30 başarılı mankenin görev aldığı defilede, "Öyle Bir Geçer Zaman ki"nin Carolin'i, Alman oyuncu Wilma Elles de podyuma çıktı. Organizasyonda altın işlemeli beyaz bir elbise tanıtan Elles'e ilgi büyük oldu. Başak Sayan, Deniz Akkaya, Feryal Gülman, Ceylan Çapa, Gamze Karaman, Sinem Yıldırım, Nur Yerlitaş ve İsmail Acar'ın da davetliler arasında bulunduğu defilenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cengiz Abazoğlu, şunları söyledi: "Koleksiyonumda 90'lı yılların lüks ve modern kadınını günümüze yorumladım. Yapısal formlar, asimetrik kesimler koleksiyonda öne çıkan detaylar oldu. Masumiyeti ve saflığı simgeleyen beyaz ve ona eşlik eden gold'un yanı sıra fuşya, fıstık yeşili ve nude tonları da kullanıldı koleksiyonda. Micro mini küçük elbiseler ve uzun gece elbiselerinde sıvama payet, dantel, mat saten ve şifon ise tercih ettiğim dokulardı."

İSTANBUL'UN TILSIMLARI 
İstanbul Fashion Week'in üçüncü gününde tasarımlarını tanıtan modacılardan bir diğeri de Mehtap Elaidi'ydi. Ünlü tasarımcı, ekim ayında Paris Moda Haftası'nda düzenleyeceği defilede tanıtacağı 'İstanbul Tılsımları' (Istanbul Talismans) adlı 2012 koleksiyonunun konsept sunumunu Tünel'deki Spoil adlı mekanda yaptı. Sunumu izlemeye gelenler arasında Hülya Avşar da vardı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder