9 Eylül 2011 Cuma

Ünlü isimler gözaltına alındı ..


Ünlü isimler gözaltına alındı

Ünlü isimler gözaltına alındı

İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, İlker İnanoğlu'nun da aralarında bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı.


Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışma kapsamında Atatürk Havaalanında operasyon gerçekleştirildi.

Operasyonda, oyuncu İlker İnanoğlu'nun da aralarında bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı. Bu kişiler arasında bulunan Burak Mengü'nün, CHP eski Milletvekili ve avukat Şahin Mengü'nün oğlu olduğu ifade edildi.

İLKER İNANOĞLU ADLİYEYE SEVK EDİLDİ


İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü timleri tarafından bir süredir izlenen uyuşturucu şebekesine yönelik harekete geçildi.

Bağlantıları tespit edilen şüphelilerin ev ve iş yerleri yakın takibe alındı. Takibe alınan kişiler arasında oyuncu İlker İnanoğlu ile eski milletvekili Şahin Mengü'nün oğlu Burak Mengü'nün de bulunduğu öğrenildi. Mengü'nün havalimanında gözaltına alındığı ve sorgusunun yapılması için emniyete getirildiği belirtildi. Şüphelilerle birlikte bazı lüks ciplere de el konuldu. Gözaltına alınanlar arasında 7 torbacının da olduğu ve işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

Narkotik şubede sorgusu tamamlanan ve aralarında İnanoğlu ve Mengü'nün de bulunuğu 6 kişi Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder