11 Eylül 2011 Pazar

Kol saati gitti, reyting de gitti


Kol saati gitti, reyting de gitti

Birand'ın Uğur Dündar karşısında neden reyting kaybına uğradığı belli oldu.

 Mehmet Ali Birand'ın ekranda seyircinin gözünün içine soktuğu kol saatleri, artık seyirciyi iyice bezdirmiş. Saat meselesinden o kadar sıkılmışlar ki, Birand'ın ekrandaki "cici, sempatik" tavırları bile kanal değiştirmelerine engel olamıyormuş.
Hatta reyting yarışında Uğur Dündar'ın gerisinde kalmaya başlayan Birand'ın reyting kaybının sebebi de "kol saati" olsa gerek. :)
Yine Yüksel Aytuğ, yine bir okur mektubu...
Okurumuz Perihan Ünsal'ın notu, ekran karşısındaki izleyicinin ne kadar küçük detaylardan etkilendiğini gözler önüne sermesi açısından son derece dikkat çekici:
"Sayın Yüksel Bey, yazılarınızı takip eden ve zaman zaman görüşlerini ileten bir televizyon izleyicisi olarak, yapıcı eleştiri tarzınızdan dolayı sizi takdir ediyorum.
Yüksel Bey, Kanal D Ana Haber'i izliyorum ve ağabeyimin geçen sezon beni uyarmasıyla dikkatimi çeken bir durumu size yazmak istedim.
Mehmet Ali Birand'ın her gün gözümüze sokar gibi saat göstermesinden rahatsızız. Her gün farklı kordonlu (muhtemelen kravatıyla takım yaptığı sonucuna vardık) koca saatlerini ekranda göstermek için kolunu fazla kullanıyor.
Sıkılıp kanal değişiyoruz. Bizden söylemesi.
Saygılarımla.. "
Okurumuzun notuna bir ilave de benden: atv Ana Haber'i sunan Cem Öğretir de geçen sezon kravatının rengiyle takım saatleriyle büyük sükse yapmıştı. Demek ki anchor koltuğunda cazibe merkezi oluşturmak için 'kol sentır' sahibi olmak gerekiyor!
Yüksel Aytuğ/Sabah

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder