13 Eylül 2011 Salı

Kıvanç 'tokat'ı yemiş


Kıvanç 'tokat'ı yemiş

Kıvanç 'tokat'ı yemiş

Kıvanç Tatlıtuğ, işinin hakkını verebilmek için elinden geleni yapıyor.


Yeni bölümü çarşamba ekrana gelecek olan 'Kuzey Güney' dizisinde evin asi çocuğu Kuzey'i canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ, babasını oynayan Mustafa Avkıran'dan son bölümde şiddetli bir dayak yemişti. Ekran başındaki izleyicilerin bile gerilmesine neden olan dramatik sahnenin çekimlerinin hiç de kolay geçmediği, genç oyuncunun inandırıcı olması için Avkıran'dan kendisine gerçekten vurmasını istediği ortaya çıktı.

TOKAT GERÇEK, YUMRUK FAKE

Sahne öncesi Kıvanç Tatlıtuğ'un, deneyimli tiyatrocu Avkıran'a "Abi bana gerçekten vurmanı istiyorum. Sahne gerçekçi olsun" ricasında bulunduğu öğrenildi.
Avkıran da bunun üzerine Tatlıtuğ'un saçını sertçe çekip yüzüne okkalı bir tokat patlattı. Aldığı darbelerden yüzünde kızarıklık ve şişlikler oluşan Tatlıtuğ'un sahnenin finalinde babasına savurduğu yumruğun ise fake (sahte) olduğu öğrenildi.



Öte yandan fiziğinden çok oyunculuğu konuşulan Tatlıtuğ'daki bu değişimin mimarının usta tiyatrocu İpek Bilgin olduğu ortaya çıktı.

Ezel dizisinde Kenan İmirzalıoğlu'nun gözleri görmeyen annesi rolüyle izleyenleri büyüleyen İpek Bilgin, Tatlıtuğ'u oldukça yoğun bir çalışmanın ardından rolüne hazırladı.

Bilgin, öğrencisinin performansını Vatan'a değerlendirdi: "Kıvanç'la günde 5-6 saat, kimi zaman da 10 saate yakın çalıştık. Daha önce çalıştırdığım çok insan oldu ama hepsi Kıvanç olamadı. Bir kere oyunculuğunda çok ciddi gelişimler oldu. "Kuzey Güney"de muhteşem. Gözünü alamıyorsun. Bu işe fiziğiyle başladı ama artık gerçek anlamda oyuncu. Her şeyden önce standartı çok yüksek. Hollywood'da bile oyunculuk yapsa yine başarılı olacağından eminim. Ekranda kendine iyi bir yer edindi. İleride de kendisiyle var olacak, geleceğin de Kıvanç'ı olacak.

Ben eğitim verirken insanları nasıl anlamamız gerektiğine bakarım. O da o insanı anlamaya çalışıyor. Nasıl hayatta mekanik olarak işlemiyorsak, oynarken de mekanik olarak işlemediğimiz zaman seyredilen tarafından iyi algılanıyoruz."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder