12 Eylül 2011 Pazartesi

Tarkan konserinde olay


Tarkan konserinde olay

Tarkan konserinde olay

Açıkhava'daki Tarkan konserinde sigara içen bir kadınla Orhan Kural arasındaki tartışma karakolda sona erdi


- Şişli Kaymakamı Mehmet Öklü'yle İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Orhan Kural, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda sigara içenleri tespit etmek için denetim yaptı.

- Avukat Pelin Kır'ın yanına giden Kural, Kır'ı sigara içmemesi konusunda uyardı. İlerleyen dakikalarda Kural'ın yanına gelen Kır, tartışmaya başladı. Genç avukat kolundan tutulup çekilmesine isyan etti.

- Kural'ın sigara içme yasağını hatırlatması üzerine tartışma büyüdü. Çekim yapan basın mensuplarına da tepki gösteren Kır, hem kameraya, hem de bir
muhabirin elindeki mikrofona vurdu.

- Kural ve Kır, dışarıdaki polislerin yanına giderek birbirlerinden şikayetçi olmak istediklerini söyledi. Bunun üzerine ikili, Harbiye Karakolu'na götürüldü.

- KIR, Kural ve DHA kameramanı Özgür Arslan'la muhabir Gülseli Özdemir'den şikayetçi oldu. Arslan'la Özdemir de, görevini yapmalarını engellediği gerekçesiyle Kır'dan şikayetçi oldu. Karakolda dört saat geçiren Kır, Kural, Arslan ve Özdemir, karşılıklı şikayetlerinden vazgeçince polis merkezinden ayrıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder